Bertani, Italië

Fundamenteel bij Bertani is consistent zijn met hun authentieke identiteit. 

Een identiteit hebben betekent trouw blijven aan authenticiteit en transparantie; het betekent verantwoordelijk handelen en constante vooruitgang boeken zonder eigen identiteit of visie te verliezen.

Met meer dan 200 hectare wijngaarden in de meest geschikte gebieden van de streek Verona, is Bertani vandaag een solide wijnmakerij met een constant toenemende distributie in Europa en de rest van de wereld. Er zijn twee historische wijngaarden, een in Grezzana, de huidige basis en het kloppende hart van het bedrijf, waar vinificatie, botteling en verzending worden uitgevoerd, en Tenuta Novare in Arbizzano di Negrar, in het hart van het Valpolicella Classica-gebied, de bakermat van grote roodtinten zoals Amarone en Valpolicella Classico Superiore. 

Als een icoon van Italiaanse wijn in de wereld, combineert Bertani typiciteit van inheemse druivensoorten met voortdurende verbetering in de wijngaarden en aandacht voor het terroir. Respect voor traditie wordt gecompenseerd door innovatie en groot zakelijk inzicht om de hoogste kwaliteit te bereiken, dit zijn de fundamentele principes van het wijnhuis.

 

Welkom bij Lovolato Wijn & Spijs
Bent u 18 jaar of ouder?
JA IK BEN 18 JAAR OF OUDER ›
×